Monday, May 04, 2009

Kehidupan setelah bergelar Mrs. Marwan












Salam..

Selepas bergelar mrs. marwan ni, kepala asyik dok fikir nak masak apa tuk hubby, masa tuk membasuh bajus, masa tuk mengemas umah dll perkara yang melibatkan hubby n umah.. Masa mula2 pindah umah tu, rasa juga sunyinya, mana taknya sebelum ni dok bawah tiak mak n apak pehtu ada adik n anak sedara leh kecoh2..but now berdua je dengan abg cyg..terasalah sunyinya...tapi tu sume tak heran selagi ada hubby tersayang disisi kus hik3...kami berdua byk habiskan masa bersama di umah dengan memasak sama2, mengemas sama2, membeli sama2 (umah blakang pasar borong kan heee) jog sama2...boleh di katakan sume2 yg kami lakukan berdua bersama..mcm lagus si acha tu..apa...berdua lebih baik..mcm tu lah..tapi kalo nak bertiga lebih baik pun leh juge...mana tau ada rezeki dpt bb, kami bertiga pula..amin..doa2kan tuk kami...yg pasti hubby dengan routin dia, akan amik laptop dok siapakan assgment sambil syg nye menyiapkan makan mlm or tgahri heeee...sambil2 tu masing2 dok cite pasal zaman kenal dolu2...kenangan kebetulan, kenangan manis, kenangan malu, mcm2 kenangan lg kami dok share bersama...ok lah uols..sampai sini dlu...kita sambung next post...zaaaaazzzzzzz!!

3 comments:

Shima Sulaiman said...

wahhhh terkenang pulak i hehehehe semuanya indah2 belaka...Tahniah, semoga kekal ke akhir hayat..Amin

Has-Wan said...

amin...thanks kak fer da' wish.. :)

zanazahari said...

hehhehe insyaallah nah kalu ada rezeki tak kemana..akak doakan semoga korang kekal hingga ke akhir hayat..and cepat2 dapat baby..cam akak..heheheh luv u..