Monday, May 04, 2009

Sukan Staf UPM 09'

lets go thru sum of the pics..beng beng!
ni lah kontinjen sps kami

tu dia...nampak tak mana teman? heeeee carik jgn tak carik


son akmal n uols yatiz


ahaaaa..barisan kontinjen kami...



abis perbarisan meh kita bergmbo2 laks



jeling2 n juling2 sket heeee



team library hubby dpt no. 2 tuk perbarisan..heeee tah ni ahh


dengan maskot ape ntah nama dia..lupezz




sempat lagi kome..



ratu unit pengambilan..bleh? heee



me n yat once again


siangnye sebelum sukan...time raptai nie....ada tokoh mcm cikgu skolah tak heeee




suka dlm duka...



muka licin je memasing...tak bepeloh pownn heeeee



dengan bos unit pengambilan...pn ct...



ske la tngok pics nie...ahaksss


dengan kak ani yati n kak liza


ratu pengambilan lagi..



kak liza n me...hummm ;)
sukan staf upm kali nie kita tak masuk pepe juz perbarisan saje..tapi kemeriahan n ke"vouge" an (ada ke istilah nie) tetap terasa! heeee...kepada pemenang2 tah-ni-ah..kepada yang kecundang cuba lagi after 2 years yeah! humm tgh takde idea nak tulih pepe...juz enjoy lah ye dengan sum of da' pics...layannnn ~
zaaaazzzzzzzzz!

Kehidupan setelah bergelar Mrs. Marwan












Salam..

Selepas bergelar mrs. marwan ni, kepala asyik dok fikir nak masak apa tuk hubby, masa tuk membasuh bajus, masa tuk mengemas umah dll perkara yang melibatkan hubby n umah.. Masa mula2 pindah umah tu, rasa juga sunyinya, mana taknya sebelum ni dok bawah tiak mak n apak pehtu ada adik n anak sedara leh kecoh2..but now berdua je dengan abg cyg..terasalah sunyinya...tapi tu sume tak heran selagi ada hubby tersayang disisi kus hik3...kami berdua byk habiskan masa bersama di umah dengan memasak sama2, mengemas sama2, membeli sama2 (umah blakang pasar borong kan heee) jog sama2...boleh di katakan sume2 yg kami lakukan berdua bersama..mcm lagus si acha tu..apa...berdua lebih baik..mcm tu lah..tapi kalo nak bertiga lebih baik pun leh juge...mana tau ada rezeki dpt bb, kami bertiga pula..amin..doa2kan tuk kami...yg pasti hubby dengan routin dia, akan amik laptop dok siapakan assgment sambil syg nye menyiapkan makan mlm or tgahri heeee...sambil2 tu masing2 dok cite pasal zaman kenal dolu2...kenangan kebetulan, kenangan manis, kenangan malu, mcm2 kenangan lg kami dok share bersama...ok lah uols..sampai sini dlu...kita sambung next post...zaaaaazzzzzzz!!

video